Dollap me pakicë

Raftet tona me pakicë janë të dizajnuara me metale, dru dhe materiale të tjera. Ju mund të gjeni të gjitha llojet e karakteristikave përfshirë, knockdown, rregullueshme, lëvizshmëri, palosshme, bazë në funksionin e tyre themelor për shfaqje. Puna me ne duhet të jetë një udhëtim i lehtë për biznesin tuaj.

Regjistrimet e dyqaneve

Pajisjet e dyqaneve po bëjnë që produktet tuaja të shfaqen të pazgjidhura se të tjerët. Inxhinierët kanë shumë ide të ndryshme për t’ju ndihmuar të hartoni një ekran unik për produktet tuaja. Ne kujdesemi për gjithçka për projektin tuaj.

Mbajtësit e firmave

Mbajtësit e shenjave tona janë të dizajnuara për derën e dyqaneve para, dritaret, raftet, countertop, etj. Gjeni një për të promovuar produktet tuaja.

Shuplaka ekrani

Grilat e ekranit dhe aksesorët e tjerë të vegjël shtojnë funksione dhe menaxhim për ekranet. Gjeni disa ide të mira për produktet tuaja dhe na lini t’ju ndihmojmë për punët e tjera.

Risers / Arkë / Baskets

Shportat tona të arkave janë të dobishme për shumë situata. Ajo ngre lart klientët produktet tuaja.

Vendosni Email për të marrë një Ndihmë

Ne dëshirojmë të dëgjojmë nga ju për çdo pyetje në lidhje me produktet.