Rreth DoPlus

DoPlus, një nga furnizuesit e Kinës me raftin e ekranit, thjesht përqendrohet në pajisjet e personalizuara të ekraneve me pakicë. Ne bëjmë plus për të shtuar vlerë tek klientët tanë.

Me përvojat e më shumë se 20 vjet, dhe makinat moderne CNC ose makinat tradicionale, kompania dhe partnerët tanë kishin bërë shumë produkte dhe ato gjenden në markë të famshme si Walmart ose dyqan biznesi të vogël. Pavarësisht se çfarë madhësie jeni, ju do të merrni shërbimin tonë +.

Vazhdimisht, ne i ndihmojmë klientët të hartojnë produkte të reja, të zvogëlojnë koston për dizajnin aktual, kontrollojnë cilësinë e produkteve në mënyrë të vazhdueshme.

Bisedoni me ne dhe dinë më shumë

Ne mundohemi t’ju ndihmojmë por nuk do ta bëjmë kurrë saktësisht përpara se të vendosni të na flisni. Ashtu siç tha këshilltari ynë i biznesit – Një bisedë është falas, Një bisedë është me rrezik për jetën.